[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Jennie Sjöström

[/vc_column_text][vc_column_text]Bondtjej uppvuxen i Erska by på den Västgötska slätten som 2009 blev stadsbo. Har haft svårt att släppa tanken på att aldrig mer ha grisar, men hoppet är ju det sista som lämnar en Emoji wink
Numera bor jag i Göteborg med min man Tommy och våra två små pojkar Emilian och Elliot. Älskar naturen, matlagning, träning och äventyr i alla dess former.

Varför en matblogg? Ja du. Jag älskar ju mat och att få skapa något som överraskar. Och när den mesta av dagens mat numera är både besprutad, processad, sötad, modifierad och full av tillsatser vill jag äta riktig mat. Alltså utan massa skräp som inte hör hemma där.

Är det verkligen gott, kanske du undrar?
Såklart! Min önskan är att mina recept och det jag lagar ska få inspirera dig att våga testa något du inte gjort förut. Tänk om det faktiskt är godare än det du vanligtvis äter? Och på köpet dessutom hälsosamt och nyttigt för dig!

Gott och nyttigt alltså. Det måste ju vara en oslagbar kombo!

Följ mig gärna här på bloggen och låt dig inspireras.

Kram
Jennie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Jennie Sjöström
Göteborg

Välkommen hit! Så roligt att du har valt att kika in på min blogg. Min förhoppning är att här kunna inspirera dig att våga testa något nytt och spännande i köket. Känn dig som hemma!

I SAMARBETE MED
SAMARBETA
Är ert företag intresserad av att samarbeta med Jennies Market?

Kontakta Magnus på Arans Kommunikation
magnus@arans.se
NYHETSBREV
Vill du veta när nästa recept kommer ut? Då tycker jag du skall skriva upp dig på mitt fina lilla nyhetsbrev!
POPULÄRAST JUST NU
KATEGORIER
SÖK RECEPT HÄR
RECEPTARKIV
SENASTE KOMMENTARER