skrevs av den 10 juni, 2016

Idag är en dag då jag känner sån stor tacksamhet. Egentligen borde man kanske göra det varje dag, men ibland snurrar livet lite för fort för att man ska se allt det fina man har runt sig. Wow, jag är så välsignad. Två fantastiska barn, en man som gör mig overkligt lycklig och kär, ett hus som jag bara trodde existerade i mina drömmar, en trädgård som är fylld med blommar, bin och skator.. Hm, ja det sista är jag ju kanske inte så tacksam för men skator är ju också fåglar. Igår tog jag en liten promenad i vår trädgård för att vattna (yes, på riktigt så vill jag att det ska regna lite nu..!) Så mycket vackra blommor det finns! Liljorna doftar himmelskt och jasminen lika så. Min majs har tagit sig riktigt bra och mina drömmar om att få ha ett majsfält kommer nog gå i uppfyllelse. Dream! För er som inte vet så är jag en riktig bonna-tös. Jag trivs som allra bäst när jag får gå i stövlar, stå upp och ner i trädgårdslandet och gödsla med riktig hästskit. Nästa steg i min dröm är ju att få ha grisar igen.. Frågan är om man får ha det mitt inne i ett villaområde?! Får kika lite på det!

Idag bjuder jag iaf er på något riktigt gott. Det är ju trots allt fredag! Det blir en chokladig, seg och lite krispig mumsbit.

Skön helg önskar jag er alla! Kram Jennie

_MG_1762

15 bitar

Ingredienser

45 g kokosolja (1/2 dl)

30 g kakaosmör

2 msk honung / lönnsirap

2 msk kakao

1 dl quinoa puff

1/2 dl goji

2 msk bipollen

Gör så här

  1. Smält kokosoljan och kakaosmöret på låg värme i en kastrull.
  2. Häll i honungen eller lönnsirapen samt kakaon och rör om.
  3. Blanda i quinoapuffar, gojibär samt bipollen och rör om.
  4. Klä en form (ca 9x14cm) med bakplåtspapper och lätt i smeten. Lägg gärna några gojibär överst som dekor.
  5. Låt stå i kylen tills det stelna.
  6. Skär upp i små bitar och njut!

_MG_1755

INGREDIENSER
LIKNANDE RECEPT

Kommentera

Jennie Sjöström
Göteborg

Välkommen hit! Så roligt att du har valt att kika in på min blogg. Min förhoppning är att här kunna inspirera dig att våga testa något nytt och spännande i köket. Känn dig som hemma!

I SAMARBETE MED
SAMARBETA
Är ert företag intresserad av att samarbeta med Jennies Market?

Kontakta Magnus på Arans Kommunikation
magnus@arans.se
NYHETSBREV
Vill du veta när nästa recept kommer ut? Då tycker jag du skall skriva upp dig på mitt fina lilla nyhetsbrev!
POPULÄRAST JUST NU
KATEGORIER
SÖK RECEPT HÄR
RECEPTARKIV
SENASTE KOMMENTARER